Τα προϊόντα της παραγγελίας του πελάτη αποστέλλονται στη διεύθυνση που ο ίδιος έχει υποδείξει κατά την παραγγελία του, με οποιοδήποτε μέσο κριθεί πρόσφορο από την Εταιρεία, κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη.

Οι ώρες των δρομολογίων της κάθε αποστολής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Ο χρόνος παράδοσης που μπορεί να αναφέρεται στην επιβεβαίωση καταχώρησης της παραγγελίας είναι κατά προσέγγιση.

Σε περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας των πελατών μας μέσω κάποιας υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Τα έξοδα τηλεφώνων και ταχυδρομείου για την επικοινωνία με την hlektrika.gr, εάν υπάρξουν, βαρύνουν τον πελάτη.

Στις περιπτώσεις προϊόντων μεγάλου όγκου (όπως πλυντήρια, ψυγεία, κουζίνες κλπ) τα είδη αυτά μεταφέρονται έως το ισόγειο της διεύθυνσης που θα υποδείξει ο πελάτης. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο πάνω από το ισόγειο τότε ο πελάτης βαρύνεται με το κόστος της μεταφοράς. Διευκρινίζεται ότι για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στη συσκευή κατά τη μεταφορά της από το ισόγειο μέχρι τον όροφο που επιθυμεί ο πελάτης, η hlektrika.gr δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς ο κίνδυνος μεταβαίνει στον αγοραστή από τη στιγμή που το προϊόν παραδίδεται στο ισόγειο της διεύθυνσης που έχει υποδείξει ο πελάτης. Η παράδοση των ειδών μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν αιτήματος του πελάτη είτε από την ίδια την hlektrika.gr, είτε μετά από συνεννόηση της με τον εκάστοτε προμηθευτή του είδους για την απευθείας παράδοση αυτού στην διεύθυνση που θα υποδείξει ο πελάτης. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Η hlektrika.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγγελίας, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της, που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία (απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος και φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις που αλλάζουν το καθεστώς των συναλλαγών) και θα δικαιούται, όταν αυτό συντρέχει, παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή του διαβατηρίου του. Η hlektrika.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους, τους όρους και τις τιμές αποστολής κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την "προσβασιμότητα" του τόπου αποστολής.

Για την αποστολή χρησιμοποιούμε, δικά μας μεταφορικά μέσα, την ΕΛΤΑ Courier για μικρά δέματα και άλλη μεταφορική εταιρία για τα μεγαλύτερα.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα τα έξοδα αποστολής προσαρμόζονται ανάλογα με το βάρος και του όγκου του δέματος καθώς και από τον τόπο αποστολής (π.χ. προορισμοί που είναι ιδιαίτερα απομακρυσμένοι από πρωτεύουσες νομών ενδεχομένως υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις).

Ενδεικτικά για την δική σας αναφορά, σας παραθέτουμε τις χρεώσεις παρακάτω:

 

Αθήνα/Πειραιάς (εντός Αττικής οδού):

Μικροσυσκευές 0-2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου): 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28"): 6,20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV42"): 20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1,80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu): 30€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες, μικρά ηλιακά): 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ, ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά): 45€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Περιφέρεια Αθηνών (εκτός Αττικής οδού):

Μικροσυσκευές 0-2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου) 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28") 6,20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV 42") 25€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1,80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu,) 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες, μικρά ηλιακά) 40€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ, ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά) 50€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Θεσσαλονίκη (εντός εσωτερικής περιφερειακής):

Τα έξοδα Αποστολής είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για αγορές συνολικής αξίας άνω των 200€, με δικό μας μεταφορικό μέσο.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο πεζοδρόμιο.

Εάν τα προϊόντα πρέπει να ανέβουν σε όροφο τότε: 

  • Εάν ανέβουν με το ασανσέρ το κόστος είναι 5€ για κάθε συσκευή.
  • Εάν ανέβουν με τις σκάλες η ελάχιστη χρέωση είναι 10€ .

Ειδικά το κόστος για να ανεβούν τα προϊόντα από τις σκάλες είναι:

  • Για μεσαία προϊόντα (π.χ. ψυγείο ύψους έως 150cm) 5€ ανά όροφο.
  • Για μεγάλα προϊόντα (π.χ. ψυγειοκαταψύκτης ύψους πάνω από 151cm) 10€ ανά όροφο.
  • Για πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ντουλάπες ) ανεβαίνουν με αναβατόριο (ενδεικτικό κόστος 60€ που επιβαρύνει τον πελάτη)

Τα έξοδα αποστολής, μέχρι το πεζοδρόμιο, είναι 5€ για συσκευές συνολικής αξίας κάτω από 200€, με δικό μας μεταφορικό μέσο.

 

Περιφέρεια Θεσσαλονίκης (εκτός εσωτερικής περιφερειακής):

Μικροσυσκευές 0 - 2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου) 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28") 6,20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV42") 10€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1.80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu,) 15€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες, μικρά ηλιακά) 20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά) 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Μακεδονία, Ήπειρος, Θεσσαλία, Θράκη, Αιτωλοακαρνανία, Φθιώτιδα, Βοιωτία, Φωκίδα, Πάτρα:

Μικροσυσκευές 0 - 2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου) 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28") 10€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV 42") 15€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1.80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu,) 20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες, μικρά ηλιακά) 25€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ, ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά) 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Πελοπόννησος, Εύβοια, νησιά Ιονίου, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Μυτιλήνη, Λήμνος :

Μικροσυσκευές 0 - 2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου) 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28") 15€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV 42") 25€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1,80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu,) 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες, μικρά ηλιακά) 45€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ, ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά) 60€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Υπόλοιπο Κρήτης, νησιά Αιγαίου κ.λ.π.:

Μικροσυσκευές 0 - 2Kg (π.χ. συσκευή τηλεφώνου) 6,20€, με ΕΛΤΑ Courier.

Μικροσυσκευές 2 - 15Kg (π.χ ηλεκτρική σκούπα, TV 28") 20€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεσαίες συσκευές (π.χ. πλυντήρια, κουζίνες, χαμηλά ψυγεία, κλιματιστικά έως 12.000btu, μικρές θερμάστρες, TV 42") 35€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγάλες συσκευές (π.χ. ψυγεία ύψους έως 1,80cm, καταψύκτες έως 250lt, κλιματιστικά 18.000-28.000btu,) 40€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Μεγαλύτερες συσκευές (π.χ ψυγειοκαταψύκτες 2m, καταψύκτες 300lt και άνω, μεγάλες θερμάστρες,μικρά ηλιακά) 65€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

Πολύ μεγάλες συσκευές (π.χ, ψυγεία ντουλάπες, επαγγελματικά κλιματιστικά, μεγάλα ηλιακά) 75€, με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία.

 

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%

Ο πελάτης θα ενημερώνεται για το κόστος μεταφορικών απο το hlektrika.gr μέσω τηλεφώνου ή email μόλις ληφθεί η παραγγελία, εφόσον οι τιμές διαφέρουν σημαντικά από τις προαναφερόμενες.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας και από τo κατάστημά μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση εφόσον το έχετε διευκρινίσει κατά την παραγγελία.